Доставка

Поръчката пристига за 1-5 работни дни.Като първи ден се брои денят на поръчката. Събота и неделя са почивни дни. Изключение правят доставките преди празници, когато и обемът на поръчки е по-голям, тогава срокът за доставка може да бъде 1-7 работни дни. Изпращаме всички пратки с преглед преди заплащане, ако съдържанието на пратката не Ви удовлетворява веднага можете да я върнете, като заплатите доставките и в двете посоки.Клиентът има право да върне закупен от него продукт в срок от 14 работни дни, ако е неизползван и в оригиналната си опаковка!

Ако Ви трябват спешно, може да се свъжете с нас на нашата фейсбук страница : ТУК и ние ще направим всичко възможно да ги получите в определения ден.

Изпращаме Вашите поръчки с куриерска фирма Еконт. Всяка пратка имате право да прегледате преди да заплатите. Цената за доставка до техен офис е около 4.90лв. (като може да варира в зависимост от цената на Вашата поръчка), до адрес в населено място с офис на Еконт е около 6лв. , а в населено място без офис на Еконт около 7лв

Заплащате при получаване на пратката чрез наложен платеж.

За въпроси можете да се свържетес нас на нашата фейсбук страница.